Tervetuloa

Julkaisen pääkanavassani Facebookissa poliitikkosivullani ajatuksia, tapahtumia ja kuvia. Tule tykkäämään sivusta!

Vaikuttamisen imussa jo yli 30 vuotta!

 

Minun isä Pentti sanoi aina, että "Ei saa valittaa, jos ei pyri vaikuttamaan.". Tämä ajatus mielessäni olen tehnyt vaikuttamistyötä jo yli 30 vuotta.

Aloitin poliittisen urani kouluneuvostovaaleista Seinäjoella ja jatkoin opiskelijapolitiikkaan. Valtakunnan politiikassa olen toiminut puolueen varapuheenjohtajana. Kuntapolitiikassa olen toiminut Helsingissä ja Seinäjoella.

Kokemukseni politiikasta alkaa siis jo ideologioiden ajalta. Minulle politiikan tekeminen on ja sen tulee olla iloinen asia. Politiikka on ihmisten arkeen vaikuttamista, ja koen olevani arjen asiantuntija. Vaikuttamistyö on ahkeraa puurtamista ja läsnäoloa. Minulta on kysytty, mitä harrastan. Usein vastaan: harrastan kokouksia. Vaikuttaa voi vain olemalla läsnä, kuuntelemalla ja keskustelemalla.

Olen yhteistyön rakentaja, yhteisen tahdon rakentaja. Oli porukka tai asia mikä tahansa, on tärkeää löytää yhteinen punainen lanka. Minulla on vahva sosiaalinen omatunto. Sairaanhoitajan koulutus on loistava peruskoulutus ihmisten kohtaamiseen ja ihmisten hyväksi toimimiseen.

Pidetään yhteyttä!

tarja.tenkula@seinajoki.fi

0400 623531

Seuraa minua somessa, keskustellaan!